perjantai 18. tammikuuta 2013

009# team vinot♥

Moikkelismoi(:

Tänään meillä oli Tiinan kouluvalkku. Ennen tuntia juoksutin ponia vähänaikaa kun sillä on ollu niin paljon energiaa viimeaikoina. Nyt oli verkassa tosi hyvän tuntunen; kuunteli ja vastas apuihin. En verkan jälkeen keskittynyt mihinkään muuhun kun että saan ponin suoraks:D Sitä on vanhassa paikassa ratsastettu vaan kädellä, joten pohkeelle se on vähän kuuro ja Bobille se tarkottaa vaan kaasua. Nyt ollaan saatu jo onneks vähän aktivoitua ponia enemmän jalalle.


Mutta joo valkussa meillä oli aiheena suoruus joka todellakin teki ponille hyvää. Meitä oli vaan kaks joten tiina pysty keskittymään meihin aika paljon. Alkutunnista oli TOSI kankee ja vino. Tajusin tunnin puolessa välissä että istun tosi paljon enemmän vasemmalla, joka on ponillekkin vaikeempi puoli = todella vino ratsukko:D Sanoin sitten siitä tiinalle ja siytten keskityttiin siihen että saatas meijät suoraks. Lopputunnista poni oli jo ihan kivan rento ja siltä pysty pyytämään jo paljon enemmän. 


Huomenna aattelin kertailla eilisen valkun juttuja ja sunnuntaina heidi tulee ajelemaan;) Meillä on 27.1 & 10.2 juhani ehon estevalmennukset Nurmijärven ratsastuskoululla joihin olllaan siis menossa ponin kanssa(:

 Ajattelin teitäkin vähän valaista näistä valmentajista eli siis koulussa meillä on tällähetkellä Tiina Tarkkala, tiina kyllä koulupuolella pysyy koska on samalla tallilla, ja pitää melkeen päivittäin tunteja. Tarkotus olis nyt käydä tiinan koulutunnilla ainakin kerran viikossa. Esteillä Juha Mäkelä ja Piude (toivottavasti) .




heippa--- kia(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti