perjantai 11. tammikuuta 2013

008# Ponipostaus(:

Moikkeliss(:

Poni on kotiutunut tosi kivasti. Alkuun jotai huuteli ja kilju karsinassa, mutta rauhottu tosi nopeesti. Tiina (tarkkala) on auttanu meitä TOSI paljon tässä projektissa ja iso kiitos siitä. Samana päivänä kun poni tuli niin käytiin juoksuttamassa se ja tiina ja ville katto miltä meno näytti, oliko puhas ymsyms... Ponilla oli muutenki niin paljo virtaa ettei uskallettu viiä sitä ulos, koska rikkois jalkansa siellä muuten. Mutta nii juoksuteltiin ja sitten vietiin siitä ulos.

Nytten oon ridaillu ponilla joka päivä (toissapäivänä menin tositosi kevyesti). Ollu melkeempä jok a päivä tosi hyvä! Emmi oli kans ridaileen ponii yks päivä ja pakko sanoa että meni tosi hyvin. Kattellaan nyt jos toi empula alkas ponia enemmänkin ratsastaa ja kisaileen;) En jaksa joka kertaa listata mutta hyvin on menny, ja aattelin kertoo teillekkin että oon vielä elossa.


vinkvonk! Emmi on tulossa meille huomenna yöks ja aateltiin tehä viikolopusta teille videopostaus(: Ja yritän muistaa ja keretä kirjottelemaan tänne aina kun vaan mahollista(:


Huomenna: Este
Su: maasto/hankitreeni / ilmansatulaa
Ma: Koulu
Ti: Koulu
Ke: Vapaa
To: Este




---Kia(:






1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste minun blogissani :)
    http://primadonnaponi.blogspot.fi/2013/01/haaste-nro-2.html

    VastaaPoista