torstai 3. tammikuuta 2013

006# Kuulumisia + tulevaa(:

Moikka lukijat!

Vaihdoin tosiaan ulkoasua nyt hieman. Tämä tulee pysymään nyt ainakin jonkin aikaa. Jotain pientä hienosäätöä banneriin saattaa tulla muttei muutu millään lailla suuresti.

On tullu vähä muutoksia pompero - ponin suhteen:/ ei otetakkaan ponia koska sillä on liikaa hylkyjä. Sillä on aluetasolla n.30 starttia joista se on päässyt maaliin n.10 kertaa ja muuten ottanu hylsyn. Mut ollaan nyt käyty kattoo yhtä toista ponii mutten jaksa siitä kertoo muuta kun että meni koeridaus tosi kivasti. Poni on just ruunattu ja 147cm korkea. Hyppäsin parin esteen radan joka oli n. 110 ilman mitään- Ja paljon kapasiteettia isompiinkin. Mennyt nytten 100-110cm alue-ja kansallisella tasolla 8.v tyttöllä. Poni on aika "vekkuli" luonteeltaan ja testaa aluksi. Pitää saada tosi hyvin pohkeen eteen, mutta sen jälkeen on tosi ihana♥ laitettiin eilen siitä tarjous. Meillä olis tallipaikkaki nyt vapaana;) katotaa miten käy, hope so!

Mutta joo nyt on vuosi vaihtunu ja aattelin kertoo teille vähän (siis todella vähän:D). En tästä  mitään kauheen pitkää saaa väsättyä.

Eli saadaan nyt toivottavasti tuo poni lähiaikoina ja sen kanssa alotetaan ihan perus jutuista. Vilkkaan luonteen takia käydään ihan varmasti aluksi läpi arvojärjestystä (ponilla ei ollut tälläisistä asioista hajuakaan):D Koulua pääosin ja toisiin tutustumista.

 Kesällä olis tarkotus kierrellä kisoja alue- ja seuratasolla estteitä ja koulua. Painotetaan kuitenkin enemmän hyppäämiseen. Poni on tälläkin hetkellä aluerenkaassa ja sieltä "irtautuu" nyt jos meille tulee. Syksyllä meijä olis tarkotus hakee sinne. Talvi sitte vähän rennompaa(:


-----Kia(:





1 kommentti:

  1. Onnea nyt! Mä sitten varotan jos se teille tulee että kun pari viikkoa menee niin sitten se vasta testaamaan alkaa =) kokemusta on :D

    VastaaPoista